Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk
Du er her: 12. februar 2016 - NLMK DanSteel A/S er blevet re-certificeret

Søgning

 

    Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk

Pressemeddelelse                                                                         12. februar 2016

Re-certificeringsaudit af kvalitet, energi, miljø- og arbejdsmiljø gennemført på NLMK DanSteel A/S

I dag den 12. februar 2016 har NLMK DanSteel A/S modtaget 4 certifikater, som bekræftelse på, at virksomhedens ledelsessystemer inden for kvalitet, energi, miljø- og arbejdsmiljø er blevet re-certificeret i henhold til de internationale standarder ISO 9001 (Kvalitetsledelse), ISO 50001 (Energiledelse), ISO 14001 (Miljøledelse) og OHSAS 18001 (Arbejdsmiljøledelse).

Re-certificeringsrevisionerne, som er foretaget af DNV GL-Business Assurance Denmark (Det Norske Veritas), bekræfter, at NLMK DanSteels fire ledelsessystemer opfylder kravene til bedste internationale praksis og at NLMK DanSteels organisationsstruktur, ansvar, procedurer, forretningsprocesser og ressourcer sikrer gennemførelsen af en god og effektiv virksomhedsledelse på NLMK DanSteel inden for alle fire områder.

NLMK DanSteels adm. direktør Yuriy Bokachev udtaler:
”Vi bestræber os på at overholde de bedste internationale standarder for branchen.

Opnåelse af certifikaterne vidner om, at gennemførelsen af avancerede teknologier og dedikeret målrettet arbejde inden for kvalitet, energi, miljø- og arbejdsmiljø har været en succes.
Den vellykkede re-certificering er endnu et skridt i retning af at nå de strategiske mål for virksomheden – integration af de fire systemer i overensstemmelse med den fælles standard for strukturen af ledelsessystemer.

Integration i et enkelt system vil muliggøre en detaljeret og omfattende optimering af virksomhedens resultater og vil dække den mindste mulighed for at forbedre effektiviteten og holdningen til ansvar for kvalitet, bæredygtighed og sikkerhed.

NLMK DanSteel understreger hermed igen sit engagement i at have en sikker, bæredygtig produktion af stålprodukter af høj kvalitet.”

I december 2012 afsluttede NLMK DanSteel opgradering af sit valseværk og begyndte produktion af 4000 mm brede plader, som tilføjede nye produkter til selskabets portefølje.
Investeringen på over 120 mio. euro var en del af virksomhedens strategi for at forstærke sin position på plademarkedet.
NLMK DanSteel har siden fulgt en investeringsplan med fokus på sikkerhed, miljø, kvalitet, energi, procesoptimering og renovering af produktionsudstyr, således at strategien kan følges op. I 2015 blev en ny ovn til forvarmning af visse højtlegerede slabs installeret. Dette for at få bedre kvalitet ved skæring og dermed nedbringe kassationer. Nye store investeringer gennemføres i 2016 og årene frem og de vil styrke NLMK DanSteels konkurrenceevne.

NLMK DanSteel A/S
NLMK DanSteel A/S er en tyk-plade-produktionsvirksomhed inden for NLMK Europe Plate Division, der ejes af NLMK Group, Rusland, en af verdens største stålproducenter. Med en samlet kapacitet på 0,7 millioner tons, producerer NLMK DanSteel A/S en bred vifte af tykke plader til vindmøller, boreplatforme og skibe m.fl., primært til det nordeuropæiske marked.
Virksomheden beskæftiger ca. 370 medarbejdere.
Slabs til NLMK DanSteels tyk-plade-produktion kommer hovedsageligt fra NLMK i Lipetsk, hvilket sikrer en stabil forsyning af ultra-højt kvalitetsstål. Denne forretningsmodel giver NLMK DanSteel mulighed for at styrke sin tilstedeværelse på det store europæiske tyk-plade-marked, ved at kunne tilbyde sine kunder et bredt produktmix og just-in-time levering.


Kontaktinformation
info@dansteel.dk
NLMK DanSteel A/S

 

Copyright © - www.dansteel.dk
Dansk English Tilbage til forsiden Udskriv Indholdsoversigt