Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk
Du er her: Om os

Søgning

 

    Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk


Velkommen til NLMK DanSteel A/S

Kvalitetsstålplader til den internationale skibsbygningsindustri, kedelproduktion, transportsektoren og vindmølleindustrien.


 
NLMK DanSteel A/S blev etableret i 2002 i fortsættelse af Det Danske Stålvalseværk A/S, som blev grundlagt i 1940.
 
NLMK DanSteel A/S er ideelt placeret i byen Frederiksværk med egen havn, tæt ved Arresø, der leverer kølevand til produktionen.
Frederiksværk ligger i meget naturskønne omgivelser og NLMK DanSteel A/S er derfor særlig opmærksom på hensynet til det omgivende miljø.
 
NLMK DanSteel A/S' produktionsprocesser og produktionsmetoder udvikles kontinuerligt, også med fokus på miljøet, såvel det eksterne som det interne. Den primære energikilde er i dag naturgas. Udviklingen gør også, at firmaet lever op til markedets forventninger om fleksibilitet og en velafbalanceret finansiel situation.
 
NLMK DanSteel A/S får sine råmaterialer fra Novolipetsk Steel (NLMK), som ligger i Lipetsk, 500 km syd for Moskva. Hver uge ankommer skibe med kvalitetsslabs - basismaterialet for stålplader - fra NLMK og losser i NLMK DanSteel A/S' egen havn.
 
Vi producerer ikke kun stålplader hos NLMK DanSteel A/S. Vi leverer en fleksibel produktionskapacitet, således at kunden altid kan være sikker på levering, når kunden har behov derfor.Vigtigt! Vejledning for lastbiler til stålvalseværkerne:
Внимание!
Инструкция для грузовиков к сталепрокатным заводам:
Important! Instructions for trucks to steel rolling plants:
Wichtig! Hinweise für LKW zum Stahlwerk:

 

 

 

 

 

Copyright © - www.dansteel.dk
Dansk English Tilbage til forsiden Udskriv Indholdsoversigt