Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk
Du er her: Job og Karriere » Overenskomster

Søgning

 

    Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk

Overenskomst og ansættelsesaftale

 
 
 
 

NLMK DanSteel A/S er medlem af Dansk Industri og følger Industriens Overenskomst for medarbejdere i produktionen.
For funktionærer under HK (Handel og kontor) og TL (Teknisk Landsforbund) følger man Industriens Funktionæroverenskomst.
For alle funktionærer er Funktionærloven desuden gældende.
For de fleste dagholdsstillinger i produktionen anvendes flekstid efter en fastlagt lokalaftale. Det samme gælder for funktionærer under HK og TL.

NLMK DanSteel A/S har en pensionsordning i Industriens Pension for alle medarbejdere i produktionen og i Danica Pension for funktionærer.
Som medarbejder på NLMK DanSteel A/S får man altid sin løn udbetalt som månedsløn. I produktionen får man desuden en del skifteholdstillæg, og alt efter hvilken plan man arbejder efter, er det et beløb fra ca. 1.000,- til ca. 3.500,- om måneden.
Efter 3 måneders ansættelse vil mesteren vurdere medarbejderen i produktionen, og på dette tidspunkt har mesteren mulighed for at tildele medarbejderen et løfteparagraftillæg, hvilket er en mindre lønstigning, hvis han vurderer, at medarbejderen kvalitativt ligger over det forventede niveau.
Medarbejdere i produktionen bliver ansat på funktionærlignende vilkår efter 9 måneders ansættelse, hvilket betyder, at man bl.a. får 5 feriefridage, længere opsigelsesvarsler, løn under sygdom m.v.
Der er desuden lønforhandlinger hvert år i maj måned for samtlige medarbejdere.

Copyright © - www.dansteel.dk
Dansk English Tilbage til forsiden Udskriv Indholdsoversigt