Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk
Du er her: Om os » Politikker » Energipolitik

Søgning

 

    Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk

Energipolitik

NLMK DanSteel A/S vil sætte mål for sit energiforbrug og vil derfor sikre at tilstrækkelig information og de nødvendige ressourcer er til rådighed til at udvikle og tilrettelægge sin produktion, således at energiforbruget effektiviseres og CO2 emissionen begrænses.

NLMK DanSteel A/S vil løbende følge op på og vurdere de væsentlige eksisterende anlægs energiforbrug og optimere processerne og gennem handlingsplaner sikre, at potentielle energibesparelser opnås i en prioriteret rækkefølge.

Endvidere vil NLMK DanSteel A/S inddrage energiforbruget ved projektering samt ved indkøb af større energiforbrugende anlæg, så disse bliver energimæssigt optimale ud fra en totaløkonomisk betragtning.

Som led i energipolitikken ønsker NLMK DanSteel A/S via uddannelse og information at motivere relevante medarbejdere til at udvise energibevidst adfærd.

NLMK DanSteel A/S forpligter sig til at overholde gældende lovkrav og andre relevante bestemmelser på energiområdet.

NLMK DanSteel A/S vil opretholde et certificerbart energiledelsessystem og indgå aftale med Energistyrelsen om energieffektivisering, overvågningsplan og udledningstilladelse, samt rapportere energiforbrug, nøgletal og CO2 kvoter.


Energipolitik i underskreven stand kan hentes her.

Copyright © - www.dansteel.dk
Dansk English Tilbage til forsiden Udskriv Indholdsoversigt