Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk
Du er her: Miljø » Energi

Søgning

 

    Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk

Energiledelse

 

klik for stort pdf format
Opdateret 7. juli 2016
(348kb)
                                               

Energiledelse

NLMK DanSteel A/S har udarbejdet og vedtaget en energipolitik samt revideret sin klimastrategi. Energibesparelser er en af de vigtigste parametre for NLMK DanSteel A/S, der ønsker en miljømæssig og socialt ansvarlig produktion.
Indførelse og vedligeholdelse af et certificeret Energiledelsessystem har givet en ramme og et instrument til at nå vores mål på energiområdet. Det bidrager også generelt til at sætte fokus på de miljømæssige konsekvenser af vores forretningsaktiviteter og giver ledelsen et værktøj til at følge op på energieffektivitet og miljøforanstaltninger. Energipolitikken fastlægger principperne for og formål bag målsætninger, handlingsplan, forbedringsprojekter og præcise energimål, fx et mål for maksimalt forbrug af m3 naturgas per ton produceret stål plade.

Energiledelsessystem sikrer implementering af den energipolitiske gennemførelsen og opfyldelsen af de energipolitiske mål gennem en række konkrete handlingsplaner. Ved inddragelse af relevante medarbejdere i selskabets energi arbejde sikres energibevidst adfærd, hvilket bidrager til at NLMK DanSteel A/S får den størst mulige effekt af sin indsats inden for energiområdet, og at NLMK DanSteel A/S' energiarbejde bliver synlig over for vores handelspartnere.
NLMK DanSteel A/S’ Energiledelsessystem er certificeret af Det Norske Veritas, Business Assurance, Danmark A/S i henhold til den internationale standard DS/EN ISO 50001:2011.

CO2

NLMK DanSteel A/S er som en storforbruger af naturgas en kvotebelagt virksomhed. Vi bestræber os på at reducere CO2-udledningen så meget som muligt. Den danske Energistyrelse har godkendt selskabets plan for 2014 om overvågning af CO2 og har udstedt en CO2-udledningstilladelse. Ifølge tilladelsen og Kyoto-aftalens tildeling af gratis CO2-kvoter har NLMK DanSteel A/S fået tildelt sin andel af kvoter for perioden 2013-2020.
NLMK DanSteel A/S's energiforbrug og CO2-udledning bliver verificeret og anmeldte til myndighederne af Det Norske Veritas Business Assurance, Danmark A/S.

 

Copyright © - www.dansteel.dk
Dansk English Tilbage til forsiden Udskriv Indholdsoversigt