Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk
Du er her: 23. september 2013 - Yuriy Bokachev udnævnt til administrerende direktør på NLMK DanSteel A/S

Søgning

 

    Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk

Yuriy Bokachev udnævnt til adm. direktør for NLMK DanSteel A/S

Yuriy Bokachev er udnævnt til administrerende direktør for NLMK DanSteel A/S, som er en del af NLMK Europe Plate Division.

Virksomhedens tidligere administrerende direktør Yury Tarasov er udnævnt til kommerciel direktør i NLMK Europe Plate Divison med ansvar for salget af divisionens sortiment, med undtagelse af specialstål produceret på NLMK Clabecq.

Udnævnelserne er en del af NLMK koncernens strategi med henblik på optimering af driftseffektiviteten og for at adskille salget af de nævnte specialprodukter fra divisionens andre produkter og hermed være i stand til at konsolidere NLMK Europes position indenfor nichemarkederne.    

Yuriy Bokachev har været ansat i NLMK Group siden 1994. I 2008 blev han udnævnt til viceadministrerende direktør i NLMK DanSteel A/S med ansvar for en række områder indenfor ledelse, planlægning, effektivisering og videreudvikling af værket, bl.a. stod han i spidsen for det store valsestolsprojekt, Mill 4200.

Yuriy Bokachev dimitterede med udmærkelse fra Lipetsk State University med speciale i metalformning (Physics and Technology Department) og er tillige uddannet indenfor strategisk ledelse fra State University of Management, Moskva.          

Om NLMK DanSteel A/S:
NLMK DanSteel A/S er en tykpladeproducent indenfor NLMK Europe Plate Divison, der ejes af NLMK Group, Rusland, en af verdens største stålproducenter.
Med en samlet kapacitet på 0,7 mio. tons producerer NLMK DanSteel A/S en bred vifte af højkvalitetsplader, der afsættes til vindmølleindustrien, boreplatforme, skibsværfter, maskin- og byggeindustrien primært på det nordeuropæiske marked.
NLMK DanSteel A/S beskæftiger ca. 370 medarbejdere.
Hovedparten af råmaterialet, slabs, leveres til NLMK DanSteel A/S fra moderselskabet NLMK i Lipetsk.
I december 2012 afsluttede NLMK DanSteel A/S ombygningen af valsestolen med tilhørende faciliteter og begyndte at producere på den nye 4,2 m valsestol, hvor det nu er muligt at producere længere og bredere plader. Det store € 100 mio. projekt skal sikre virksomheden en stærk position på markedet for stålplader.

Om NLMK Europe Plate Divison:
NLMK Europe Plate Division har en årlig produktionskapacitet på 1,9 mio. tons fordelt på de tre værker, NLMK Clabecq, NLMK Verona og NLMK DanSteel A/S.
Råmaterialerne til disse 3 værker kommer hovedsageligt fra moderselskabet i Lipetsk, Rusland.
Samarbejdet mellem de tre virksomheder bevirker, at NLMK Group kan tilbyde sine kunder en komplet vifte af produkter, fra meget tynde/smalle til meget tykke/brede stålplader ligesom man kan tilbyde specialstål og nicheprodukter.
NLMK Europe Plate Divsion’s produkter dækker 13 % af det europæiske marked.

Om NLMK Group:
NLMK er en af verdens førende producenter af stål med produktionsvirksomheder i Rusland, Europa og USA. Selskabets råstålskapacitet er på mere end 17 mio. tons om året. Selskabet havde i 2012 en omsætning på USD 12,2 mia. og 1,9 mia. i EBITDA. NLMK’s værdipapirer handles både på Moscow Stock Exchange (MICEX – RTS) og London Stock Exchange.


Spørgsmål eller kommentarer kan rettes til den adm. direktør via henvendelse til sekretær Ann Lis Eriksen, tlf. 4778 2212 eller info@dansteel.dk

Copyright © - www.dansteel.dk
Dansk English Tilbage til forsiden Udskriv Indholdsoversigt