Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk
Du er her: 9. januar 2014 - NLMK DanSteel A/S er blevet miljø- og arbejdsmiljøcertificeret

Søgning

 

    Havnevej 33, DK 3300 Frederiksværk - Tlf: +45 4777 0333 - Fax: +45 4777 0302 - Mail: info@dansteel.dk

Pressemeddelelse                                                                                 9. januar 2014

NLMK DanSteel er blevet miljø- og arbejdsmiljøcertificeret

NLMK DanSteel A/S, en del af NLMK Europe Plate, bekræfter, at virksomhedens ledelsessystemer indenfor miljø- og arbejdsmiljø er blevet certificeret i henhold til de internationale standarder ISO 14001 (Miljøledelse) og OHSAS 18001 (Arbejdsmiljøledelse).

Certificeringerne, som er foretaget af Det Norske Veritas, bekræfter, at NLMK DanSteels miljøledelsessystem er i overensstemmelse med bedste internationale praksis og at virksomhedens arbejdsmiljøledelsessystem sikrer proaktivt velfærd og medarbejdernes sikkerhed på arbejdspladsen.

NLMK DanSteels adm. direktør Yuriy Bokachev udtaler:
"NLMK DanSteel har altid haft stor fokus på arbejdsmiljø og på at minimere de miljømæssige påvirkninger samt sikkerhed på arbejdspladsen. Vi bestræber os på at overholde de bedste internationale standarder for branchen.

Opnåelse af certifikaterne vidner om, at gennemførelsen af avancerede teknologier indenfor miljø og arbejdet indenfor arbejdsmiljøet har været en succes. NLMK DanSteel understreger hermed igen sit engagement i at have en sikker, miljøvenlig og energieffektiv produktion af stålprodukter af høj kvalitet." 

NLMK DanSteel er også certificeret indenfor Kvalitetsledelse (ISO 9001) og Energiledelse (ISO 50001).

I december 2012 afsluttede NLMK DanSteel opgradering af sit valseværk og begyndte produktion af 4000 mm brede plader, som tilføjede nye produkter til selskabets portefølje.
Investeringen på over 120 mio. EUR var en del af virksomhedens strategi for at forstærke sin position på plademarkedet.


NLMK DanSteel A/S

NLMK DanSteel A/S er en tyk-plade-produktionsvirksomhed inden for NLMK Europe Plate Division, der ejes af NLMK Group, Rusland, en af verdens største stålproducenter. Med en samlet kapacitet på 0,7 millioner ton, producerer NLMK DanSteel A/S en bred vifte af tykke plader til vindmøller, boreplatforme og skibe m.fl., primært til det nordeuropæiske marked.
Virksomheden beskæftiger ca. 370 medarbejdere.

Slabs til DanSteels tyk-plade-produktion kommer hovedsageligt fra NLMK i Lipetsk, hvilket sikrer en stabil forsyning af ultra-højt kvalitetsstål. Denne forretningsmodel giver DanSteel mulighed for at styrke sin tilstedeværelse på det store europæiske tyk-plade-marked, ved at kunne tilbyde sine kunder et bredt produktmix og just-in-time levering.

Kontaktinformation:
info@dansteel.dk
NLMK DanSteel A/S

Copyright © - www.dansteel.dk
Dansk English Tilbage til forsiden Udskriv Indholdsoversigt